Altijd bereikbaar met Swyx

Met Swyx bedien je al je gesprekken met één klik vanaf je desktop of mobiele telefoon. Zo wordt flexwerken nog makkelijker.

 

Gemaakt voor bedrijven. Ook die van jou

Efficiënte communicatie begint met zien en gezien worden. Daarvoor werkt LSS – ICT standaard met CTI (Computer – Telefoon – Integratie) koppeling. Met onze Swyx software kun je bellen via je beeldscherm en de gebruiksvriendelijke software bundelt alle communicatie. Deze softclient is op elk apparaat te downloaden, zelfs (kosteloos) als App voor Android en iOS. Ook handig dus voor thuiswerkers of medewerkers die vaak op pad zijn. Zo kan iedereen werken vanuit de gewenste locatie en nog steeds zien wie wanneer beschikbaar is.

 

SWYX: VOIP TELEFOONCENTRALE VOOR MKB & GROOTZAKELIJK

Communiceer op ongekende manieren

Ons werkleven verandert, net zoals de manier waarop we communiceren. We zijn in staat om altijd en overal samen te werken, op welke manier je ook wilt. Deze flexibiliteit zorgt er niet voor dat je geen controle meer hebt. Swyx biedt je de tools om alles centraal te beheren, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden.

 
Flexibel & up-to-date

Hoe je organisatie ook begint met Swyx, er wordt meteen een fundament gelegd voor een toekomst­ gericht communicatieplatform. Bovendien blijf je altijd up-­to­-date. Swyx werkt continu aan functionele verbeteringen en brengt regelmatig upgrades uit.

 
Personaliseerbaar

Swyx biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig het uiterlijk aan te passen. Zo kunnen gebruikers kiezen uit verschillende meegeleverde gebruikers­ interfaces die passen bij de speciale werkplekvereisten en behoeften.

 

Gespreksroutering

De Swyx oplossing heeft een uitgebreide gespreks­ routering. Destiny adviseert haar klanten met een belplan. Met dit belplan kun je precies instellen welk inkomend gesprek door wie wordt afgehandeld.

 
Effectief

Swyx levert een optimale bereikbaarheid via vaste lijn, smartphone en applicaties. Het zorgt voor maatwerk binnen je organisatie, flexibele medewerkers én continu bereikbaarheid voor je klanten.

Producten en prijzen

LSS-Telecom Zakelijk VoIP is er in verschillende varianten:

  • Nederlandse fax- en telefoonnummers met de functies van onze telefooncentrale
  • Nederlandse fax- en telefoonnummers zonder de functies van onze telefooncentrale (als u een eigen telefooncentrale wilt gebruiken)
  • Buitenlandse telefoonnummers
  • SIP trunking (voor outbound telefonie)

Abonnementstarieven Nederland

Abonnementstarieven per maand voor Nederlandse nummers.

Blokgrootte (aantal nummers)
1 2 4 10 10+ 100+
€ 4,15 € 7,30 € 11,95 € 24,95 € 2,50 p/s € 1,75 p/s

Beltarieven binnen en vanuit Nederland

Neem contact op voor actuele.

Bestellen Zakelijke VoIP abonnementen

Neem contact op voor zakelijke VoIP abonnementen.

Kosten besparen

LSS-Telecom maakt uw bedrijfstelefonie flexibeler en voordeliger. Door uw huidige telefoniekosten kritisch onder de loep te nemen kunnen wij fikse besparingen voor u realiseren en gelijktijdig meer flexibliteit bieden.

Meerdere gesprekken gelijktijdig

Een LSS-Telecom VoIP aansluiting vervangt meerdere KPN (ISDN of analoog) telefoonlijnen. U kunt een onbeperkt aantal gelijktijdige telefoongesprekken over 1 verbinding voeren. U bent dus niet meer gebonden aan de beperkingen en abonnementen van aanbieders zoals KPN.

Geen KPN meer nodig

Met LSS-Telecom heeft u geen KPN-telefoonabonnementen meer nodig. Een raw koper verbinding met Breedband is voldoende. Uw huidge telefoonlijnen en -abonnementen kunt u simpelweg opzeggen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en helpen u bij de overstap.

Lage tarieven

Onze beltarieven voor binnen- en buitenland zijn substantieel lager dan die van andere aanbieders. Zo kunt u dus ook op uw internationale telefoongesprekken enorm besparen.

Gemiddeld 70% besparing

Onderling telefoneren tussen LSS-Telecom klanten is altijd gratis.                                           
Onze klanten besparen gemiddeld 70% op hun totale kosten voor telefonie; neem contact met ons op, wij rekenen uw besparing voor u uit.

Telefooncentrale overbodig                                           

Naast besparingen op uw gesprekskosten en uw telefoonabonnementen, kunt u bij LSS-Telecom ook besparen op de aanschaf van een telefooncentrale. U kunt namelijk gebruik maken van de functies van de LSS-Telecom telefooncentrale (Hosted PABX). Zo hoeft u nooit meer een eigen telefooncentrale aan te schaffen of te beheren.

Efficiënter en effectiever werken

Met Zakelijk VoIP van LSS-Telecom kunt u efficiënter werken. Telefoongesprekken voor verschillende kantoren kunnen op 1 locatie door uw telefoniste worden afgehandeld. Medewerkers kunnen hun vaste nummer meenemen zodat ze ook op andere locaties of op de thuiswerkplek onder het zelfde nummer bereikbaar zijn, zelfs in het buitenland.

Eenvoudig overstappen

Eenvoudig overstappen naar LSS-Telecom

Maak kennis met onze Overstapservice. Wij helpen u graag bij uw overstap. 
Vele bedrijven gingen u reeds voor.

De technische overstap van uw huidige leverancier naar LSS-Telecom neemt slechts enkele seconden in beslag.

Overstappen naar LSS-Telecom is heel eenvoudig.

  • Uw huidige (telefoon en faxnummer(s) gaan naadloos over
  • U kunt nieuwe telefoon en faxnummers bij LSS-Telecom afnemen
  • U kunt uw bestaande telefooncentrale blijven gebruiken
  • U kunt ook gratis gebruik maken van de LSS-Telecom PABX
  • U kunt uw bestaande breedbandverbinding blijven gebruiken

Telefooncentrale as a Service

LSS-Telecom telefooncentrale

Met een LSS-Telecom abonnement beschikt u standaard ook over de functies van de LSS-Telecom telefooncentrale. Deze telefooncentrale (Hosted PABX) staat in een beveiligd datacenter, en wordt door ons voor u beheerd en onderhouden.

De centrale omvat alle functies die u van een professionele telefooncentrale mag verwachten. En meer. Dus ook als u geen eigen telefooncentrale heeft, past LSS-Telecom Zakelijk VoIP uitstekend bij uw bedrijf.

Al wel een eigen centrale?

Heeft u al een telefooncentrale in gebruik, dan blijven alle functies en opties hiervan gewoon beschikbaar. Daarbovenop krijgt u indien gewenst van ons nog eens vele andere slimme en handige functies van de LSS-Telecom telefooncentrale. 

Hoge beschikbaarheid

Het telefonieplatform en de koppelingen naar de diverse netwerken zijn meervoudig redundant uitgevoerd. Zo kunnen wij u een zeer hoge beschikbaarheid garanderen en kunt u zich bezighouden met uw Core Business.

Besparing

Met LSS-Digitale Digitale Telefonie bespaart u gemiddeld 70% op uw totale telefoniekosten.

Voorbeeldcase

Oude situatie

Een Technische groothandel met 4 werknemers heeft 2 ISDN lijnen die aangesloten zijn op een ISDN centrale. Er wordt met name gebeld binnen Nederland. De huidige centrale is eigenlijk te klein als iedereen op kantoor aanwezig is en inmiddels ook al weer 7 jaar oud. Men vraagt zicht af op welke wijze de centrale capaciteit kan worden uitgebreid: moet er een andere centrale worden aangeschaft of biedt VoIP een oplossing?

Oplossing met zakelijk VoIP van LSS

De huidige telefoon- en faxnummers zijn geporteerd naar LSS-Telecom. De nummers
worden geregistreerd op IP toestellen en LSS-Telecom voorziet in de online centrale faciliteit.
Men heeft gekozen voor 3 vaste IP toestellen en 1 IP DECT toestellen. De
bestaande fax blijft behouden voor uitgaand verkeer, inkomende faxen komen binnen
via e-mail als PDF. De telefoniekosten komen overzichtelijk op één totaalfactuur.

Investeringsbedrag

3 x Grandstream GXP-1200 € 207,-
1 x Siemens C470 IP DECT  € 79,-
portering 2 nummers € 30,-
4 interne nummers  € 20,-
Totaal: € 336,-

Besparing
(bedragen per maand, ex btw)

  oud nieuw besparing
Abonnement €  24,51 €   8,61 € 15,90
Gesprekskosten (gem.) € 141,00 € 79,00 € 62,00
Totaal: € 165,51 € 87,61 € 77,90


De maandelijkse besparing is bijna 80 Euro, per jaar komt dit neer op een bedrag van bijna 1.000 Euro. Er hoeft niet te worden geïnvesteerd in een eigen telefooncentrale en dit kantoor kan heel eenvoudig haar capaciteit verder uitbreiden door extra toestellen aan te sluiten.

André heeft voor ons de VoiP telefonie voor 80 gebruikers via Swyx geregeld. Helder geluid en snel uit te breiden met extra toestellen en moeiteloos mobiele en vaste toestellen in het netwerk opnemen. Ideaal en zeer flexibel. En een stuk goedkoper dan voorheen

Louis Oosterveer

A2B Online

Meer diensten

Wij werken uitsluitend met A-merken: